حتی برای شرکت در کنکور ارشد هم میشه از بولت ژورنال استفاده کرد. چطوری؟! در ادامه چندتا از مفیدترین صفحه های بولت ژورنال برای کنکور رو بهتون معرفی می کنم.
این پست رو هم پیشنهاد میدم: آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد
صفحه های کاربردی بولت ژورنال کنکور ارشد
بریم با چندتا صفحه ی خیلی مفید آشنا بشیم!
صفحه اول: اطلاعات کلی کنکور
اولین چیزی که نیاز داریم یک صفحه برای جمع آوری تمام اطلاعات مورد نیازه. اصلی ترین اطلاعاتی که اینجا باید نوشته بشه اینهاست:
۱- اطلاعات آزمون
اینکه دارم در چه کنکوری برای چه مقطعی شرکت می کنم. چه آزمون هایی آزمایشی در چه تاریخ هایی رو میخوام شرکت کنم.
۲- نام و انتشارات تک تک منابع
ما از همون ابتدا باید بدونیم قراره چه درس هایی رو جدی بخونیم. چه درس هایی رو حذف کنیم. هر کتاب رو از کدام انتشارات تهیه کنیم. همه ی اینها رو بعد از تحقیق های اولیه در این صفحه می نویسیم تا فراموش نکنیم.
۳- کارنامههایی که بررسی کردیم
یکی از مهمترین کارهایی که همون ابتدا باید انجام بدیم بررسی کردن کارنامه های سالهای قبله. در این کارنامه ها اطلاعات ارزشمندی نهفته شده. اینکه هرکسی با چه درصدهایی تونسته چه رتبه ای بیاره و با چه رتبه ای تونسته در دانشگاه مورد نظر ما قبول بشه به ما کمک میکنه برنامه ریزی دقیق تری داشته باشیم. همه ی اینها رو هم در این صفحه می نویسیم.
صفحه دوم: برنامه ریزی هر آزمون آزمایشی
در این صفحه میتونیم براساس برنامه ی کلی و یا برنامه ی سالانه ی موسسهای که در آن آزمون میدهیم برنامه ریزی بین آزمون را انجام دهیم و هروقت تاریخ آزمون مدنظر رسید و آزمون را دادیم صفحه جدید برای آزمون بعدی درست کنیم.
چه مواردی در این صفحه بنویسیم؟
- تمام سرفصلهایی که باید بخونیم براساس لیست برنامه کلی آزمون.
- باتوجه به اینکه در برنامه صرفا موضوع آمده و هرکس منابع متفاوتی دارد با توجه به منابعمون و موضوع مشخص شده شماره فصل و صفحه را مینویسیم.
- جلوی اسم فصولی که سختتر هستند یا اهمیت کمتری دارند میتونیم ستاره بگذاریم تا استرسمون را کم کنیم؛ به این معنا که اگر فرصت شد آن صفحات را خواهیم خواند.
بعد از آزمون ببین چقدر درس خوندی و چه نتیجهای گرفتی و دو سوال را از خودت بپرس:
الف) چرا نتیجه اینطور شده؟
ب) چه رابطهای بین درس خوندن من و نتیجهای که گرفتم هست؟
پاسخ به این دو سوال باعث میشه که در آزمونهای بعدی و کنکو نتیجه بهتری را کسب کنیم.
نکته بسیار مهم: این صفحه در برنامه روزانه و هفتگی منتقل خواهد شد و جزئیات آن وارد برنامه روزانه میشه و قرار نیست برنامه کنکور از کل زندگیمون جدا باشه.
صفحه سوم: ردیاب عادت
در صفحه ی ردیاب عادت میتونیم هم عادتهای مربوط به کنکور و هم عادتهای دیگه ی زندگیمون رو بنویسی و ردیابی کنیم. چندتا از عادت های مربوط به کنکور عبارتند از:
- صبح زود بیدار شدن
- پیوستگی در درس خوندن
- مرور کردن با جعبه لایتنر
صفحه چهارم: ارزیابی
ارزیابی آزمون بسیار مهم است چون برنامه ریزی بدون اینکه بعدش راجع بهش فکر بکنیم فایده نداره. در صفحه ی ارزیابی، اسم درس هامون و درصدهایی که در هر ازمون ازمایشی کسب کردیم رو می نویسیم. همچنین رتبه و ترازمون در اون ازمون رو هم یادداشت می کنیم. در بین درصدها ، اونهایی که خیلی خوب بودن رو با رنگ سبز مشخص میکنیم. اینها باید در ازمون های بعدی حفظ بشن. همچنین درصدهای خیلی پایین رو با رنگ قرمز مشخص می کنیم. اینها باید برای ازمون های بعدی بهتر بشن. حواست باشه که باتوجه به توانمندیای که داری و ارزیابی را انجام بده برای مثال اگر درسی ۵درصد بودی و الان شدی ۱۵ درصد پیشرفت هست و اگر درسی خیلی خوب هستی و شدی ۶۰ درصد پس شاید پسرفت باشه.
توی بولت ژورنال میتونه صفحه های مخصوص مطالعه هم داشته باشی: نمونه صفحه مطالعه در بولت ژورنال
راستی اگر شما راهکار دیگه ای بلد هستید که من اینجا راجع بهش صحبت نکردم، حتما بنویسید، یا اگر سوالی دارید که پاسخ داده نشده توی قسمت نظرات بپرسید تا در پست های بعدی بهشون بپردازم. ممنون!
سلام و ممنون از شما.. من میخواهم کنکور زبان شرکت کنم برای سال ۹۹ و آزمون هم نمیخواهم شرکت کنم و میخواهم خودم بخوانم باید چطوری برنامه ریزی کنم؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید
سلام. ممنون خانومی خیلی عالی بود.من سال دیگه کنکور دارم .میخوام کنکور زبان شرکت کنم و میخوام خودم تو خانه بخوانم و آزمون هم شرکت نمیکنم
من چطوری باید برنامه ریزی کنم.ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام عزیزم. من تجربه ای برای کنکور زبان ندارم متاسفانه.
سلام عزیزم..ممنون که جوابمو دادید .فقط دوست دارم راهنمایی ام کنید که چطوری برای کنکوربرنامه ریزی کنم که هر روز یا هفته چند ساعت تخصصی و چند ساعت عمومی بخوانم تا بتونم قبول بشم.ممنون بابت زحمات تون